Montagebedrijf voor particulieren en bedrijven

Opdrachten die wij krijgen lopen erg uiteen. Van grote hekwerken tot kleine traphekjes. We werken met verschillende soorten metaal zoals RVS, staal en aluminium. De werkzaamheden worden gedaan in de grote bedrijfshal van Ofman Montagebedrijf met behulp van een groot assortiment aan professionele  apparatuur. De eindmontage vindt vervolgens plaats op het adres van de klant.

Maatwerk

Ofman Montagebedrijf doet steeds meer maatwerk voor haar klanten. De vraag naar montage op maat is de laatste jaren sterk gestegen.
Wij helpen u graag om uw idee concreet te maken en adviseren waar nodig.

Een paar voorbeelden van de maat verrichte metaalbewerking zijn niet alleen het monteren van liftdeuren, hekwerken, trapleuningen, maar ook het vervaardigen van convectorputroosters, stalen steunen en beugels… om maar iets te noemen.

Montage

Montage

Metaalbewerking houdt niet alleen in een goede, stevige constructie te maken. Het is ook secuur en precies werk. Net zo belangrijk is namelijk hoe het eindresultaat eruit ziet. Wij leveren uw object altijd netjes afgewerkt.

Reparatie

Reparatie

Heeft u reparatiewerkzaamheden? Wij leveren professioneel montagewerk en reparatiewerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lassen

Lassen

Lassen is echt vakwerk. Belangrijk is een goede constructie wat netjes is afgewerkt. Heeft u klein laswerk? Loop dat gewoon even snel binnen bij ons “inloop-lasuur

VRAAG VANDAAG NOG UW OFFERTE AAN

Vul uw gegevens hieronder in en ontvang een geheel vrijblijvende offerte van Ofman Montagebedrijf.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  WAARVOOR WILT U EEN OFFERTE?


  Dit moet aangevinkt zijn om het bericht te kunnen versturen.