Over Ofman Montagebedrijf

Ofman Montagebedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Santpoort-Noord, en opgericht door Marco Ofman, geboren op 20 maart 1970 te Zaandam.

Ofman Montagebedrijf is ingeschreven op 29 augustus 2011 in de Kamer van Koophandel, en aldaar geregistreerd onder het kenmerk 53429338.

Vóór het kalenderjaar 2011 en al zeker vanaf het kalenderjaar 2005, was Ofman Montagebedrijf operationeel, maar wegens een tijdelijke emigratie naar Curaçao tussen 2009 en 2011, is Ofman Montagebedrijf in 2011 opnieuw in de Kamer van Koophandel ingeschreven.

Diensten

Ofman Montagebedrijf houdt zich volgens de inschrijving in de Kamer van Koophandel onder meer bezig met:

  • Algemene metaalbewerking
  • Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw (rest), las-, constructie- en montagewerkzaamheden alsmede gerelateerde onderhoudswerkzaamheden.

Ofman Montagebedrijf verricht in toenemende mate met maatwerk voor haar klanten. De vraag naar maatwerk is de laatste jaren sterk gestegen. Om te kunnen blijven inspelen op de toenemende vraag naar maatwerk, worden sinds 2017 de op maat gemaakte werkzaamheden verricht vanaf een grote bedrijfshal van Ofman Montagebedrijf, aan de Grote Hout of Koningsweg 271 te Velsen Noord. Met deze ruime bedrijfshal maakt Ofman Montagebedrijf het mogelijk om o.a. op maat gemaakte industriële liftdeuren en trapleuningen uit onder meer metaal te vervaardigen met behulp van een groot assortiment aan professionele apparatuur. De eindmontage vindt vervolgens plaats op het adres van de klant.

Naast werkzaamheden voor particulieren, maakt Ofman Montagebedrijf op maat gemaakte producten voor Kone en voor de Porter House restaurants.

De op maat verrichte metaalbewerking heeft ondertussen geresulteerd in het maken en monteren van liftdeuren, hekwerken, trapleuningen, een lectuurkast en tafels op maat, al dan niet van voorzien van een mooi houten blad of op maat gemaakte metalen handgrepen.

Zie de afbeeldingen die een indicatie, maar zeker geen limitatieve opsomming, vormen van de vele mogelijkheden via Ofman Montagebedrijf.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan en / of neem contact op met Marco Ofman via info@ofmanmontage.nl of via 06-51330731.

Inloop-lasuur

Of kom iedere eerste zaterdag van de maand ’s ochtends langs in de bedrijfshal aan de Grote Hout of Koningsweg 271 te Velsen Noord, waar vanaf 9 uur iedereen zonder afspraak langs mag komen met allerlei lasopdrachten, tijdens het maandelijkse lasspreekuur. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kan er al een passende oplossing geboden voor u worden vanaf € 15,00 per opdracht. De koffie staat voor u klaar!